ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITHALLIN KÄYTTÖOHJEET
HALLIVUOROT

HALLIASIAA

Hallissa treenaavat sunnuntaisin pk, toko, rally-toko ja agility, treeni-ajat vaihtuvat viikoittain.

Hallin maksut:
- kuitti lähetetään Virvelle vuorituulinkennel(at)gmail.com
(korvaa (at) @-merkillä)

Marras-maaliskuu 100€, 2. laji 50€ kerhon jäseniltä, muilta hinnat 150€/100€. Maksetaan kerhon tilille 30.11.2017 mennessä.
Tammi-maaliskuu 70€, 2. laji 50€ kerhon jäseniltä. Maksetaan kerhon tilille 31.12.2017 mennessä.
Näistä toivoisimme ilmoittautumista kuitenkin jo marraskuun loppuun mennessä Virvelle, jotta tiedämme, paljonko tulijoita on.
Haapamäen halli on varmistettu, ja saamme olla siellä 15.4. asti, eli kolme sunnuntaita vielä. Maksu on 30€/hlö näiltä huhtikuun sunnuntailta. Jos treenaa vielä toista lajia, niin maksu on 45€/hlö.
Maksakaa maksu hetimiten, mielellään viimeistään su 1.4. mennessä.
Viestikenttään ”Hallimaksu huhtikuu”.
Laittakaa kuitti Virvelle sähköpostiin.
Pissisakko 20€, maksetaan kerhon tilille.
Kerhon tilinumero: FI38 4762 1020 0213 98

Perustamme facebookkiin oman ryhmän kausimaksun maksaneille, siellä sovitaan mm. mahdollisista vapaista vuoroista. Koulutusvuorot ja muut käytännön asiat hallin käytöstä laitetaan erillisellä viestillä.

Tilaisuus talviharjoitteluun on meille todella hieno, ja on erittäin harvinaista päästä samaan halliin, jota käyttävät myös lapset. Muistetaan tämä, ja pidetään halli ympäristöineen erittäin siistinä!

Hallin lisärahoittamiseksi tulemme järjestämään pari match showta, lajeihin tutustumispäivän ja erillisiä koulutuksia. Kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita, minkä lisäksi toivomme nyt kaikkien puhaltavan tässä yhteen hiileen ja osallistuvan mahdollisuuksien mukaan, jotta saisimme myös taloudellisesti mahdollisuuden hallitreeneihin tulevanakin vuonna. Ja Keuruun koiranäyttelyhän on ensi keväänä 26.5.2018.