ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITHALLIN KÄYTTÖOHJEET
HALLIVUOROT

HALLIASIAA

HAAPAMÄEN HALLI TALVEKSI 2018-2019


Viime vuoden lumisateissa ehdittiin moneen kertaan kiitellä Haapamäen hallia treenipaikkana, joten olemme varanneet hallin meille myös ensi talveksi. Ilmeisesti olimme myös olleet siististi, kiitos siitä kaikille!

Marras-joulukuulle (ei 23.12.) on meille varattuna sunnuntaisin kuusi tuntia, eli kaksi tuntia tokolle, agilitylle ja rally-tokolle jokaiselle, näyttelytreenit pyörivät tarvittaessa rallyn kanssa samaan aikaan. Palveluskoirapuoli tulee mukaan tammi-maaliskuulle joko kahden tai kolmen tunnin vuorolla. Marras-joulukuussa vuorot sijoittuvat ajalle 12.00-18.00 ja tammi-maaliskuussa 10.00-18.00 (tai -19.00). Vuorot kiertävät samoin kuin viime vuonnakin ja tarkat ajat ilmoitellaan lähempänä, samoin esteiden siirtämisestä halliin ja muista yksityiskohdista tulee myöhemmin lisätietoa.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen kskk.halliposti(at)gmail.com ennen treenien alkamista. Maksut tulee suorittaa kerhon tilille FI38 4762 1020 0213 98 , yksittäiskäyntien maksuista tulee olla kuitti mukana treeneihin tullessa ja kävijät merkataan vihkoon.

Treenaajille tulee oma facebook-ryhmä, johon päästäkseen tulee olla kausimaksu maksettuna (koko kauden maksusta 1. erä). Ryhmä löytyy facebookista nimellä KSKK Haapamäen halli 2018-2019.

Halli sijaitsee Haapamäellä ja siellä on kumirouhe-keinonurmipohja. Halli on pressuhalli, jota pystyy lämmittämään, mutta halliin tullessa on hyvä varustautua itse ja koiran osalta lämpimästi.

Kaikki lajeista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan vasta-alkajista konkareihin.

Treenit toimivat yhteistyössä, jolloin jokainen ryhmäläinen avustaa muita tarpeen mukaan. Varsinaista treeniohjaajaa ei välttämättä ole paikalla.

Lajivastaavat toimivat omien lajien osalta yhteyshenkilöinä.

Maksuja on jouduttu jonkin verran korottamaan, jotta saisimme ilman suurempaa talkoilua maksut kattamaan hallin vuokran mahdollisimman pitkälle (kerho hoitaa sitten loput).


Hinnat:

Marras-maaliskuu 150,- (maksun voi suorittaa kahdessa erässä 100,-/50,- 30.10. ja 31.12. mennessä)

Tammi-maaliskuu 90,-

2. koira tai 2. laji puoleen hintaan (75,- / 45,-)

Yksittäiset käynnit kerhon jäsenet 15,- ja vieraat 20,-

Eritesakko (sisältää kaikki mahdolliset) 20,-

Tervetuloa treenaamaan!