ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITHALLIASIAA
HALLIVUOROT

HALLIN KÄYTTÖOHJEET

Ihan kaikkein tärkeimpänä ja ensimmäisenä: Muistakaa, että halli on ensisijaisesti lapsille, joten meidän täytyy olla erityisen siististi sekä hallissa, että sen läheisyydessä, jos haaveilemme jatkoa sisätreeneille!

Hallissa on kumirouhe-keinonurmi. Halli on pressuhalli, jota pystyy lämmittämään. Halliin tullessa on hyvä kuitenkin varustautua itse ja koiran osalta lämpimästi.

Halli on varattu meidän käyttöömme marraskuun 2018 alusta klo 10-18, maaliskuun loppuun 2019 sunnuntaisin klo 10-18. Poikkeuksena 23.12. ei ole koulutuksia, eikä halli ole silloin varattuna meille.

Hallissa treenaa pk, toko, rally-toko ja agility, vuorot vaihtuvat, ja jokaisen ryhmän ajat on myös facessa kiinnitettynä viestinä sekä kausimaksun maksaneiden omassa ryhmässä.

Kaikki lajeista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan vasta-alkajista konkareihin. Treenit toimivat yhteistyössä, jolloin jokainen ryhmäläinen avustaa muita tarpeen mukaan. Varsinaista treeniohjaajaa ei välttämättä ole paikalla - lajit sopivat näistä keskenään.

Halli tulee siis pitää siistinä ja koira tulee käyttää tarpeillaan ennen halliin tuloa, kauempana hallista. Kakkapusseja toimitetaan myös halliin, muistakaa käyttää niitä myös hallin ulkopuolella. Eritesakko hallissa on 20 € vahingon sattuessa, ja se maksetaan kerhon tilille. Hallista löytyy siivousvälineitä vahingon siivoamiseksi sekä vihko, jolla pidetään vähän tilastoa (merkatkaa siis sinne, kiitos). Tilinumero (FI38 4762 1020 0213 98) laitetaan myös vihkoon näkyville, joten on helppo maksaa mobiilipankilla.

Halliin kannattaa ottaa mukaan erilliset sisäkengät, jotta hiekka ja rapa ei kulkeudu mukana ulkoa. Lisäksi ottakaa mukaan pyyhe, jolla saa putsattua hiekat myös koirista.

Nurmella ei saa vetää painavia esteitä, sillä nurmi vaurioituu herkästi.

Juoksunartut saavat tulla treenaamaan, mutta housut jalassa ja saavat olla sisällä hallissa vain treenin ajan.

Ryhmien yhteyshenkilöt:
Agility Virve Vuorela, vuorituulinkennel(at)gmail.com
Rally-toko Päivi Solmula, paivijatara(at)gmail.com /Tuija Isokivi, tuija.isokivi(at)gmail.com
Toko Satu Kajosmäki, satu.kajosmaki(at)gmail.com
Pk-tottis Miia Kiviaho, miia.kiviaho(at)gmail.com
(korvaa (at) @-merkillä)

Tervetuloa treeneihin! Muistetaan pitää halli siistinä!


Hallin oma ryhmä on nyt tehty facebookkiin, jos et ole vielä saanut kutsua sinne, ryhmä löytyy hakemalla "KSKK Haapamäen halli 2018-2019" (kutsuja ei ainakaan muihin ryhmiin pysty lähettämään kuin omille kavereille).
Tuija hyväksyy ryhmään joko 5kk tai 3kk kausimaksun mukaan, eli ennen liittymistä maksukuitti tulee lähettää sähköpostilla kskk.halliposti(at)gmail.com.
Ja nythän voi liittyä mukaan koko ajalle vaikka ihan vain kannatuksen vuoksi, jokainen kausimaksun maksanut on meille tärkeä!