ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITTutustu kenttien sääntöihin täältä.


Tassutarhan kenttää sekä molemmilla kentillä olevia esteitä (agility, toko, pk-esteitä) ulkopuolisten yhdistysten ja yksityisten on mahdollista vuokrata esim. rotupäiville tai kasvattajien pentutapaamisiin. Myös vepeen tarkoitettua venettä voi vuokrata.

Hinnasto:
Tassutarhan kentän sekä esteiden vuokra:
Tassutarhan kentän käyttö 20 €/päivä
Tassutarhan kentän, esteiden ja wc:n käyttö 40 €/päivä
Liikuntapuiston esteiden käyttö 20 €/päivä
Agility-esteiden käyttö muualla 20 €/päivä
Veneen vuokra 50 €/päivä
Vuokraaja vastaa kaikista aiheuttamistaan vahingoista.

Kenttiä voi kysellä koulutusvastaavalta tai sihteeriltä. Tassutarhalla on lukolliset kopit esteille sekä wc:lle, ja avaimen saa sihteeriltä.


Tassutarha
Kennelkerholla on kaksi kenttää. Toinen kenttä on nimeltään Tassutarha, ja se sijaitsee Uskalissa, (entinen Taimitarha, myöh. Forelia). Kennelkerho on ostanut kentän omakseen Markku Kosolalta kesällä 2010.

Tassutarhan kenttä on hiekkapohjainen, ja kentällä on ulkovalaistus, kaksi työmaa-koppia esteitä ym. tarvikkeita varten sekä ulko-wc.

Tassutarha sijaitsee noin 5 km Keuruun keskustasta Myllymäen suuntaan, josta käännytään Pihlajavedelle päin Lammasahontielle, jolta käännytään Vanha Myllymäentielle ja kenttä on kohta oikealla, juuri ennen metsä-aluetta.
Kartta Tassutarhan kentälle (aukeaa uuteen ikkunaan)

Keuruun Liikuntapuisto
Keuruun kaupunki tarjosi kennelkerholle syksyllä 2013 Keuruun Liikuntapuistosta kaksi hyvää kenttää käyttöömme. Toinen kentistä on kivituhka-pohjainen ja toinen on nurmikenttä.

Liikuntapuiston kentille on myös valaistus sekä wc:t ovat käytössämme.

Keurusselän Liikuntapuisto sijaitsee noin 8 km päässä Keuruun keskustasta, Hotelli Keurusselän ja Pioneerirykmentin välisessä maastossa. Kolhontieltä 348 käännytään Keurusseläntielle (Keuruun Lomahotellille) ja melkein heti käännytään vasemmalle Keuruun Liikuntapuistoon.
Kartta Liikuntapuiston kentälle (aukeaa uuteen ikkunaan)