ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITKEURUUN SEUDUN KENNELKERHOSTA

Keuruun Seudun Kennelkerho ry on toiminut koiraharrastuksen parissa vuodesta 1977. Koulutustoiminta keskittyi alkuvuosina lähinnä palveluskoiriin. Välillä hiljentynyt harrastustoiminta virkistyi jälleen 1990-luvun vaihteessa aktiiviseksi ja monipuoliseksi toiminnaksi kaikenrotuisten koirien parissa. Mukavaa yhteistä harrastusta on jatkunut aina 2000-luvulle ja näihin päiviin asti. Ja jatkuu edelleen.
Keuruun Seudun Kennelkerho on Suomen Kennelliiton, Suomen Agilityliiton sekä Suomen Palveluskoiraliiton jäsen.

Tämän hetkiseen monipuoliseen koulutustarjontaamme voit tutustua Koulutukset-sivulla. Koulutusten ohella järjestämme sekä virallisia että epävirallisia tottelevaisuuskokeita, metsästyskoirien jälkikokeita sekä palveluskoirakokeita. Epäviralliset agility-kisat kuuluvat myös "kisa-kalenteriimme".

Koulutuskenttiämme sijaitsee kahdessa eri paikassa. Toinen kenttämme, joka on kennelkerhon ostama, oma koulutuskenttä, sijaitsee Uskalin alueella. Toinen koulutuskenttä sijaitsee Keuruun Liikuntapuiston alueella. Kentistä ja sijainneista lisää Kentät-sivulla.

Lisätietoja kaikista koulutuksista antaa koulutusvastaava Heidi Lepikko. Koulutusvastaava ottaa vastaan myös toivomuksia järjestettävistä koulutuksista.
Agility- ja toko- ja rally-toko-näytöksiä olemme järjestäneet pyynnöstä, ja ne ovatkin saaneet hyvän suosion yleisön keskuudessa. Myös silitettävät karvaturrit ovat etenkin lasten mieleen.

Kennelkerhosta on osallistuttu piirinmestaruuskisoihin sekä joukkueena (kun sellainen on ollut mahdollista) että yksilöinä agiltyssa, tokossa ja palveluskoirakokeissa hyvällä menestyksellä. Jopa MM-kisoja myöten on kerhomme jotkut jäsenet päässeet näyttämään taitojaan!

Kerhomme on myös yhtenä järjestänä Keuruun koiranäyttelyssä, yhteistyössä kahden muun koiraseuran kanssa, hyvällä menestyksellä. Mukavaa palautetta olemme saaneet, joka kannustaa tätäkin jatkamaan.

Hauskuutta unohtamatta kerhomme järjestää myös silloin tällöin rentoja ja mukavia ulkoilupäiviä ja pikkujouluja näiden kaikenkarvaisten kavereiden kera.

Kerhossamme on tällä hetkellä n. 100 jäsentä. Jäseneksi pääset, kun katsot ohjeet Jäseneksi?-sivulta.