ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITHALLITUS TIEDOTTAA

- Keuruun Seudun Kennelkerho ry.n säännöt


- KEURUUN SEUDUN KENNELKERHON TILINUMERO:
FI38 4762 1020 0213 98 HELSFIHH


- Keuruun Seudun Kennelkerhon tietosuojaseloste.


- Tutustu kennelkerhon koulutuskenttiemme, Tassutarhan ja Liikuntapuiston sääntöihin täällä!


- Kennelkerho on saanut Keuruun kaupungilta, Keuruun Liikuntapuistosta kaksi koulutuskenttää käyttöön. Toinen kenttä on kivituhka-pohjainen ja toinen nurmikenttä. Kentät ovat kerholle ilmaisia käyttää, ja siellä voi käydä kouluttelemassa koiria samaan tapaan kuin Tassutarhalla, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, joista ilmoitetaan kerhon sivuilla.
Tassutarhan kentälle jää ainakin toistaiseksi agility, ja Tassutarhan kenttää voi niinikään edelleen käyttää entiseen malliin. Tällä hetkellä Liikuntapuistoon siirtyy toko ja pk-koulutukset. Lisätietoja voi kysellä lajien yhteyshenkilöiltä.
Lisää kentistä kerrotaan Kentät-sivulla.


- Hallituksen kokouksia pidetään säännöllisesti pitkin vuotta. Hallitukselle esitettävät asiat olisi hyvä olla sihteerillä Riikka Saikkosella viimeistään viikkoa ennen kokousta. Asiat voi lähettää sähköpostitse saikkonenriikka(at)gmail.com tai esittää puhelimitse 040 576 4909.


- Sellaiset matkakorvaukset jotka kennelkerho jäsenilleen korvaa (esim. Keski-Suomen Kennelpiirin jaostojen kokoukset), korvataan kilometrikorvauksen mukaan, joka on 25 senttiä/kilometri.
Matkalaskut tulee lähettää rahastonhoitaja
Ville-Pekka Kotolle viimeistään sen vuoden loppuun mennessä kun matka on tehty (tulostettuna tai sähköpostin liitteenä).
Matkakorvaukset haetaan ainoastaan kennelkerhon matkalaskulomakkeella.
MATKALASKU (avautuu word-tiedostona)