ETUSIVU
JÄSENEKSI?
KSKK
KENTÄT
KOULUTUKSET
TAPAHTUMAT
KOKEET
TULOKSET
LINKITHALLITUS TIEDOTTAA

- Keuruun Seudun Kennelkerho ry.n säännöt

- Keuruun Seudun Kennelkerhon tietosuojaseloste.


- Tutustu kennelkerhon koulutuskenttiemme, Tassutarhan ja Liikuntapuiston sääntöihin täällä!


- Hallituksen kokouksia pidetään säännöllisesti pitkin vuotta. Hallitukselle esitettävät asiat olisi hyvä olla sihteerillä Kristiina Aholalla hyvissä ajoin ennen kokousta. Asiat voi lähettää sähköpostitse zivanovas(at)gmail.com tai esittää puhelimitse 040 753 7609.

Hallituksessa on päätetty seuraavaa:
- Koronaviruksen takia toimimme kennelliiton ohjeistuksen mukaan.
- Muistakaa, että pienemmästäkin flunssasta täytyy jäädä kotiin, ettemme tartuta muita. Peskää käsiänne riittävästi. Pidetään huolta toisistamme ja lemmikeistämme.
- Hallitus päätti luopua vuosikokouksessa jaettavista vuoden koira kiertopokaaleista, ja tilalle päätettiin ottaa Kunniakirjat jokaisen lajin voittajalle, myös tulokkaille. Joka lajilla on oma värinsä. Kunniakirjat kehystetään valmiiksi. Valio-lautaset jaetaan edelleen.
Vuoden koira kiertopokaalit jäävät nyt niille, ketkä ne viime vuosikokouksessa voittivat, mutta pokaalit ovat silti kennelkerhon omaisuutta. Pokaali täytyy palauttaa välittömästä kennelkerhon sihteerille, mikäli kennelkerho pokaalin haluaa.
- Päätettiin luopua jäsenlehdestä, tilalle tulee n. kerran-kaksi vuodessa ilmestyvä jäsentiedote. Jäsentiedotetta jaetaan sähköpostilla sähköpostilistalla oleville henkilöille, sekä sähköpostilla erikseen niille, ketkä sen ovat Ville-Pekka Kotolle ilmoittanut. Jäsentiedote julkistetaan myös kennelkerhon facebook-ryhmässä sekä kennelkerhon nettisivuilla.

- Sellaiset matkakorvaukset jotka kennelkerho jäsenilleen korvaa (esim. Keski-Suomen Kennelpiirin jaostojen kokoukset), korvataan kilometrikorvauksen mukaan, joka on 25 senttiä/kilometri.
Matkalaskut tulee lähettää rahastonhoitaja
Pirjo Ivanoffille viimeistään sen vuoden loppuun mennessä kun matka on tehty (tulostettuna tai sähköpostin liitteenä).
Matkakorvaukset haetaan ainoastaan kennelkerhon matkalaskulomakkeella.
MATKALASKU (avautuu word-tiedostona)